Eslabelle over Sita:

Sita is een creatieve, charmante en opgewekte companion. Ze heeft een oog voor detail en kan ontzettend genieten van kunst, esthetiek en taal. Sita is gek van de Nederlandse taal en kan ook eindeloos met u filosoferen over het leven. Zij spreekt dan ook feilloos de taal van de liefde! Oppervlakkigheid is dan ook niet aan haar besteed. Haar creativiteit geeft haar een open blik op de wereld, die ze graag samen met u deelt. 

Een chic diner, een avond uit, een passioneel intiem moment of een spontane citytrip met Sita kunt u alle kanten op. Sita is net zo ondeugend als dat ze lief is! Ze kan haar look moeiteloos transformeren van de ultieme girl-next-door naar een elegante sexy femme fatale. Laat u meevoeren door Sita en ontdek alles wat u zoekt in een date! 

Over Mij:

Je omschrijft mij het beste als authentiek, warm, speels, sensueel en open-minded. Ik ben van nature enorm nieuwsgierig, leergierig en ook een tikkeltje flirterig. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Tijdens onze date zal ik vooral de connectie met jou of jullie aangaan. 

Een spreuk die ik mezelf heb gemaakt is:

“To a true artist only that face is beautiful which, quite apart from its exterior, shines with the truth within the soul”.

Ik wil “JOU” leren kennen: wat je doet, wat je drijft in het leven, wat je spannend vindt, vertel me alles! Dit ‘alles’ natuurlijk gecombineerd met mijn lach en wat stiekem geflirt tussendoor. Ik laat je langzaam kennis maken met mijn verleidelijke en ondeugende kant. Laten we de wereld om ons heen even vergeten en samen opgaan in ons moment samen. Het moment waar de tijd stilstaat en wij samen één zijn. Pure oprechtheid en passie, onze gedeelde ervaring wordt een gedeelde herinnering! 


X Sita