Eslabelle over Naomi:

Beleef plezier, gezelligheid en niet te vergeten avontuur! Naomi is het type vrouw die haar look moeiteloos kan transformeren van de ultieme girl-next-door naar elegante en sexy femme fatale. Altijd in voor een feestje en lekker onbevangen. Ze is niet alleen knap, maar ook nog eens gezegd met en fantastisch natuurlijk lichaam: één en al sexiness, maar heerlijk benaderbaar! Een fijne combinatie die u ontmoet moet hebben! 

Naomi heeft een teder hart, is zeer authentiek, beschikt over een open-minded karakter, met een hoog empathisch vermogen en ondeugend gevoel voor humor. U zult zich direct op uw gemak voelen bij Naomi. 

Ondanks haar beschaafde, discrete en elegante voorkomen verraden haar ogen haar gepassioneerde kant. Die bij de juiste klik snel naar de voorgrond treedt. Naomi zal altijd alles uit jullie date willen halen. Elke blik, elke glimlach en elke aanraking zult u doen verlangen naar meer … 

Over mij:


Als je mij voorbij ziet lopen zul je mij in eerste instantie omschrijven als een nette klassieke vrouw. Maar leer je mij echt goed kennen, dan vind je mij: Ondeugend, grappig en spannend. Sluit de slaapkamerdeur en mijn innerlijke rebel komt al snel naar voren. Een avond met mij vertoeven staat gegarandeerd voor een avond die vol zit met onvergetelijke momenten en bijzondere wendingen. Met mij is geen avond hetzelfde!

Mijn kalmerende energie zal er hopelijk voor zorgen dat je je bij mij snel op je gemak voelt. Ik geniet van de kleinste dingen van het leven, een heerlijk geurend warm bad of een prachtige bos bloemen. 

Laten we samen heerlijk tot rust komen in de sfeervolle spa, juist op avontuur gaan door naar het theater te gaan of een ander land te verkennen. Ik vind het ook heerlijk om culinair te dineren, nieuwe plekken te bezoeken of bezienswaardigheden te bezichtigen. Als het maar gecombineerd is met een zachte aanraking, een tedere kus en een vleugje humor. Laten we elkaar leren kennen en heerlijk proosten op het leven!

Liefs,

Naomi