Eslabelle over Julia:

Bent u op zoek naar een elegante companion die pure vrouwelijkheid belichaamt? Julia heeft het allemaal en meer. Met haar empathische vermogen en haar liefde voor sensualiteit zult u een onvergetelijke date met haar beleven.  

Julia is een geïnteresseerde companion, waar u fijne gesprekken mee kunt voeren en waar u zich direct bij op uw gemak voelt. Haar oprechte nieuwsgierigheid naar andermans passie en haar grote inlevingsvermogen, zorgen ervoor dat ze met groot enthousiasme naar u verhalen zult luisteren en u ook zeker weet te prikkelen tijdens jullie conversatie. Haar grootste passie is dansen en met de juiste soort muziek raakt ze dan ook helemaal in haar element. 

Julia is gezegend met prachtige grote natuurlijke borsten evenals haar intelligentie, een combinatie die haar zeer aantrekkelijk maakt, voor sommige zelfs onweerstaanbaar! Uw interesse is zeer waarschijnlijk gewekt! Omdat Julia van nature zeer empathisch en verzorgend is, biedt ze een niveau van intimiteit aan die veel verder gaat dan enkel een intieme ervaring. Bent u op zoek naar een dame die zowel verruimend is voor de geest als een lust voor het oog? Dan is Julia dé companion die goed bij u past. 

Over mij:


Een op het eerste oog rustige en vrolijke dame is vaak de eerste indruk bij mensen die ik ontmoet. Ik stel je graag snel op je gemak, zodat we optimaal kunnen genieten van de tijd die we samen hebben. Als je een luisterend oor zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres, maar met mijn pragmatische denkwijze stel ik mij ook graag kandidaat als jouw sparringpartner.

Rustig ben ik zeker niet altijd, ik ben namelijk een zelfverzekerde en een tikkeltje eigenwijze dame die ervan houdt om avontuur op te zoeken. Het liefst doe ik dit liever niet alleen, maar samen met jou. Laten we samen op avontuur gaan en nieuwe dingen uitproberen!

Ik geloof in the law of attraction, visualiseren doe ik dan ook graag. Ik zie onze droomdate als volgt: wanneer we elkaar ontmoeten maakt mijn hart stiekem een sprongetje. Van vreugde, van opwinding en van het avontuur dat ons nog te wachten staat. Ik leer je graag kennen onder het genot van een goed glas witte wijn en stiekem zullen we ook al wat flirten met elkaar. Wanneer het moment daar is, zal ik je verleiden en raak ik je aan op precies de juiste plekken. Wat er daarna gebeurt, zal ons geheimpje blijven. Maar een ding is zeker, hierna kunnen wij alleen nog maar denken aan het vervolg! Liefs,
Julia