Iedereen kan zich nog wel zijn of haar eerste kus herinneren. Misschien kwamen daar destijds veel zenuwen en spanning bij kijken. Inmiddels lijkt dit soms nog wel het minst spannende aan een date met een High Class Escort. Een goede kus is echter nog steeds heel belangrijk! Veel mannen en vrouwen, hechten veel waarde aan dit deel van een date. Hier wat tips om een echte expert te worden in zoenen! 

Keep it simpel

Als eerste is het belangrijk om het simpel te houden. Veel mannen hebben de neiging om alles eraan te doen om indruk te maken tijdens de kus, maar dit is juist niet nodig. U moet het simpel houden, want u wilt natuurlijk dat de ander verlangt naar meer. U kunt haar dus wel een beetje teasen tijdens het zoenen, maar zorg dat dit niet overweldigend wordt.

Mondhygiëne 

Een ander belangrijk aspect van het zoenen is een goede mondhygiëne. Het is niet genoeg om net van tevoren wat kauwgom te pakken; u moet ook goed flossen en poetsen iedere dag. Op deze manier houdt u alle bacteriën in uw mond op afstand. Een andere manier om uw mond gezond te houden, is door veel water te drinken. Ook zullen uw lippen niet barsten of ruw worden als deze voldoende gehydrateerd worden. Zoenen met gebarsten lippen voelt namelijk niet fijn voor zowel u als voor haar. Het is ook belangrijk om geen koffie te drinken of knoflook te eten net voordat u haar wilt zoenen, want deze geur blijft doorgaans vrij lang hangen.

Have fun

Onthoud ook dat kussen gaat om uw en haar plezier. De lippen bevatten ontzettend veel gevoelige zenuwuiteinden, waardoor het al snel kan voelen als voorspel wanneer het zoenen goed, sensueel en intiem gebeurt.

Daarnaast moet u tijdens het zoenen goed letten op haar lichaamstaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oogcontact, fysieke aanrakingen of flirten. Dit alles laat namelijk zien dat iemand geïnteresseerd is, maar bij de manier van zoenen moet u ook letten op de omgeving. In een rustig koffietentje kunt u haar tenslotte niet hetzelfde zoenen als op een feest met harde muziek. Probeer haar daarom de eerste keer zacht te zoenen, neem haar kin in uw hand en streel haar lippen. U zou haar ook juist heel enthousiast en speels kunnen zoenen, waarbij u haar naar u toe trekt bij de taille en haar vol en speels zoent.

Lesbische Experience

Nog een paar tips voor de perfecte kus.

  • Onthoud dat zoenen niet altijd een manier is om tot seks te komen. Het is namelijk ook heel belangrijk voor uw lichaam om lekker lang te knuffelen en te kussen, want dit verlaagt de bloeddruk, verlicht uw stress en pijn, laat feel-good chemicaliën los in uw lichaam en het verbrandt zelfs calorieën. Geniet dus ook zeker van het zoenen zelf.
  • Begin niet te snel of sterk met het zoenen. Dit moet u juist rustig beginnen en zo langzaam opbouwen, zodat u er beiden van kunt genieten. Zie het zoenen in het begin meer als een voorproefje van wat u later nog allemaal kunt doen samen.
  • Laat uw tong niet alles leiden, maar voeg dit langzaamaan toe, op een gegeven moment. Houd uw tong ook niet stijf, maar juist soepel, maak ook GEEN heftige ronddraaiende bewegingen, maar houdt het ontspannen. Let hierbij wel op dat het niet slordig en nat wordt, maar ontspannen en een prettige ervaring voor u beiden.
  • Zorg er ook voor dat u, uw tong niet te ver in haar keel steekt. Dit kan als zeer onprettig worden ervaren. Hou het simpel, het gaat erom dat jullie elkaar aftasten. 
  • U kunt dit rustig oefenen, waarbij afwisseling ook heel belangrijk is, zodat het ook leuk blijft.
Eslabelle
Average rating:  
 0 reviews