Eslabelle over Valerie:

Valerie is een dame met vele facetten. Een prachtige glimlach, een fantastisch lichaam en sexy op een mysterieuze en elegante manier. Valerie is een liefhebber van kunst en esthetiek en deze creatieve kant kan ze kwijt in haar onderneming. Ze converseert graag over de levenskunst, filosofie, spiritualiteit, maar ze is ook dol op alles wat snelheid heeft. Een echte duizendpoot dus! Een spreuk die bij haar past, is:

“ Lets make love an art”

“And lets love like artists”

Leer Valerie beter kennen en u zult een fantastische connectie voelen, er zal een nieuwe wereld voor u opengaan, die ze graag samen met u verkent. Ze is geïnteresseerd, charmant en fantastische gezelschap die u op meerdere niveaus zult weten te inspireren. Een avond uit, een weekend weg, cultuur beproeven of een culinaire Dinner Date? Valerie zorgt hoe dan ook voor een onvergetelijke beleving! 

Over mij:

Op het eerste gezicht kom ik over als een rustige en elegante dame. Sommige noemen het misschien wat mysterieus.  Maar laat je vooral niet door misleiden door mijn elegante voorkomen, er schuilt veel meer achter mij. Ik ben erg nieuwsgierig en naast mijn artistieke en kunstzinnige kant, heb ik ook een niet zo voor de hand liggende kant. Iets dat je misschien niet van mij verwacht is dat ik ook dol ben op snelheid en actie! Ik vind het heerlijk om motor te rijden, de wind door mijn haren te voelen, het is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid.

Ik zou mijzelf omschrijven als een lieve warme vrouw met een avontuurlijke instelling. Ik luister graag naar jouw passies, dromen en verhalen. Ik ben zonder oordeel nieuwsgierig naar jou en jouw verlangens. Routine is dan ook iets dat niet in mijn leven past. Ik onderneem liever samen met jou iets onbekends. Ik hou van afwisseling, avontuur en spanning. Die spanning zoek ik graag op verschillende vlakken samen met jou op.  Als ik je gedag zeg aan het einde van onze date, wil ik je achterlaten met een glimlach op je gezicht! Zorg jij voor de mijne? 

Liefs,

Valerie