Of u nou al veel verstand heeft van seks of nog niet, het kan in ieder geval nooit kwaad om nog wat bij te leren. Wist u al dat er een tepelorgasme bestaat? Velen denken dat men alleen een orgasme zou kunnen krijgen door gevoelige plekjes bij de vagina of de penis te stimuleren, maar de tepels mogen ook zeker niet vergeten worden. Wilt u graag meer weten over dit bijzondere orgasme en hoe het werkt? Hieronder vertellen we u graag meer!

Wat is een tepelorgasme precies?

Zoals de naam ook al zegt, is een tepelorgasme een orgasme dat ontstaat wanneer iemands tepels worden gestimuleerd. Bij vrouwen geldt dit voor zowel de tepels als de borsten. Wanneer dit goed gedaan wordt, kunt u hetzelfde gebied in de hersenen stimuleren als wanneer u de clitoris of de vagina van een vrouw zou stimuleren. Door de tepels te stimuleren en zo prikkels te geven, kan er een stofje in het lichaam vrijkomen. Dit stofje heet oxytocine en zorgt ervoor dat de spieren van de vagina samentrekken. Daarnaast zal dit ook de bloedtoevoer naar de vagina ontzettend snel stimuleren, waardoor dit bij sommige vrouwen (en mannen) kan leiden tot een orgasme. Onthoud hierbij echter wel dat dit alleen voor sommige mannen en vrouwen geldt. Helaas kan niet iedereen een orgasme krijgen door middel van het stimuleren van de tepels. Dit is allemaal afhankelijk van de gevoeligheid van iemands borsten en tepels.

Hoe zorgt u voor een tepelorgasme?

Wilt u graag eens proberen om uw partner of om uw High Class Escort een orgasme te bezorgen via de stimulering van uw tepels? Dat kan zeker! Een tepelorgasme kan echter wel langer duren dan een gewoon orgasme. Bij sommigen duurt het namelijk zo’n 20 minuten. Een tepelorgasme is, los van de tijd die ervoor nodig is, vrij makkelijk te bereiken. Door haar borsten lekker te masseren en met haar tepels te spelen, zou een vrouw uiteindelijk een orgasme kunnen bereiken. Hierbij is het tevens belangrijk om niet alleen aandacht aan de tepels te besteden, maar aan haar hele borsten. Op deze manier kan zij optimaal genieten.

De hormonen spelen ook een rol bij een tepelorgasme

Een ander feitje om te onthouden over het tepelorgasme is dat dit helaas ook niet altijd te bereiken is voor vrouwen, zelfs niet bij vrouwen die wel een tepelorgasme kunnen krijgen over het algemeen. Wanneer een vrouw 1 of 2 weken van haar menstruatie af zit, worden de levels van de hormonen in haar lichaam groter. Zo zal zij hogere levels van progesteron en prolactine in haar lichaam hebben. Dit zorgt helaas voor pijnlijke borsten. Op deze momenten is het dus juist heel belangrijk om de borsten niet te gaan stimuleren, omdat dit alleen averechts kan werken. Hierbij zou ze namelijk wellicht helemaal niet meer opgewonden kunnen worden op dat moment. Probeer dit dus altijd eerst eens voorzichtig uit in eerste instantie.