Vanaf 1100 euro

Een verwen moment in een ontspannen en romantische sfeer.

*De ‘Spa Experience’ is te boeken vanaf 4 uur.

Bij Eslabelle kunnen wij ons voorstellen dat na het vele werken u misschien toe bent aan wat ontspanning. Geniet en ontspan samen met uw companion tijdens de ‘Spa Experience in een van de vele spa’s die Nederland rijk is. Tijdens een ‘Spa Experience’ gaat u samen met uw companion naar een openbare spa. Samen met uw companion geniet u tijdens de ‘Spa Experience’ van alle ontspanning, de opgietingen en van een heerlijke massage. Tussen al deze verwennerij door kunnen jullie elkaar goed leren kennen en een (h) echte connectie opbouwen. Na alle ontspanning is het uiteraard ook tijd voor wat intieme inspanning. Geniet van tederheid, passie en erotiek en gezelschap van uw prachtige companion zoals nooit te voren! 

Ervaar de ‘Girlfriend Experience’ als nooit te voren!

De ‘Spa Experience’ combineren wij altijd graag met de ‘Girlfriend Experience’. Onze companions doen er dan ook alles aan om een connectie met u te maken, zowel fysiek als mentaal. Onze companions zijn zowel op het gebied van erotiek als intellectueel uitdagend waardoor u echt een klik met haar zal ervaren. Heeft u vragen over welke companion het beste bij u past? Eslabelle helpt u graag bij het maken van de perfecte match. 

Voorwaarden ‘Spa Experience’:

U kunt het spa experience boeken voor een openbare spa. De ‘Spa Experience’ kunt u boeken vanaf 4 uur. De eerste uren worden berekend als ‘Companionship Only’ en worden daarom berekend met een lager tarief. De laatste 2 uren worden altijd berekend volgens het regulieren tarief. Er van uitgaande dat jullie de laatste 2 uur van jullie ‘Spa Experience’ date er intimiteit plaats vindt.

Ook als u een langere boeking maakt (meer dan 4 uur) blijft de berekening hetzelfde. Als u speciale of aanvullende wensen heeft geef het ons dan vooral door Eslabelle verzorgt graag een date voor u geheel op maat. Houdt er alstublieft rekening mee dat de kosten voor de wellness, eten, drinken, massages en alle andere extra’s bovenop het tarief van de ‘Spa Experience’ komen.

Spa Experience

Onze companions doen er dan ook alles aan om een connectie met u te maken, zowel fysiek als mentaal.

Ervaar de Girlfriend Experience als nooit tevoren!

Hier een lijst van de mooiste spa’s die Nederland rijk is. Met welke spa begint u? 

De mooiste spa’s van Nederland zijn:

  1. Thermen Bussloo, voorst
  2. Elysium, Bleiswijk
  3. Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster
  4. Zuiderduin, Egmond aan zee
  5. Azzurro Wellness, Noordwijk
  6. Thermen Soesterberg, Soesterberg
  7. Spa Sport Hotel Zuiver, Amsterdam
  8. Thermea 2000, Valkenburg
  9. Spa Sereen, Tienhoven
  10. Fontana Resort, Bad Nieuweschans
A-Level

Onze companions zijn zowel op het gebied van erotiek als intellectueel uitdagend waardoor u echt een klik met haar zal ervaren.

Oprecht en gepassioneerd van elkaar genieten in een ontspannen setting.

Spa Experience Informatie:

Zoenen:

Zoenen is altijd inbegrepen bij elke date, onze companions zullen u dan ook zeker verleiden en u op het juiste moment passioneel zoenen. 

Waar kan ze mij komen bezoeken?:

Onze companions komen altijd naar u toe. Dit kan zijn in een hotel (minimaal 4 sterren) of in uw eigen woning. Tijdens het maken van uw reservering kunt u bij Eslabelle aangeven waar de companion heen mag komen. TIP: Onze companions kunnen het erg waarderen als u hun favoriete drankje alvast klaarzet. 

Discretie:

Bij Eslabelle zorgen wij ervoor dat onze companions ten alle tijden discreet arriveren en op tijd op de date aankomen. De aankomst evenals het vertrek van de companions zal te allen tijde onopvallend zijn. Een echte companion van Eslabelle is altijd netjes en stijlvol gekleed. Zij draagt altijd exclusieve lingerie en zal zich kleden in een Little black dress (tot op de knie) met stay-ups, daarover heen zal zij een nette mantel dragen. Indien u liever wil dat zij zich casual kleedt is dit uiteraard ook mogelijk. 

Vervoer/Reiskosten:

De reiskosten per companion bedragen € 0,50 per kilometer vanaf de woonplaats van de companion naar de door u gewenste bestemming. Deze zal door Eslabelle worden berekend op basis van de heen- en terugreis. Wilt u een boeking maken buiten Nederland? Neem dan contact met ons op. Het vervoer van uw companion zal worden geregeld door Eslabelle. 

Spa Experience

Voorbereiding/ Verzoeken:

Alle companions die Eslabelle vertegenwoordigen zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan: massageolie, glijmiddel en meer. Heeft u verzoeken waarvan u het fijn vindt als ze dat ook meebrengt? Geef dit dan vooral aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Onze companions experimenteren graag met speeltjes. Zij zullen dan ook altijd een van hun favoriete speeltjes meenemen tijdens jullie date. Wilt u ook een speeltje mee nemen? Houdt er dan rekening mee dat deze speeltjes nog nieuw in de verpakking moeten zitten. Heeft u wensen of iets speciaals in gedachten, laat het ons vooral weten. 

Het einde van de avond:

Verlengen:

De tijd met onze companions vliegt voorbij! Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat uw de date met uw companion graag wil verlengen. De laatste 15 minuten voor het einde van jullie date belt Eslabelle uw companion op om aan te geven dat jullie date er bijna op zit. Willen jullie nog wat langer van elkaar genieten? Dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt aan uw companion doorgeven met hoeveel uur u de boeking zou willen verlengen. Zij zal dit met Eslabelle regelen en jullie kunnen nog wat langer van elkaar genieten. Houdt er alstublieft wel rekening mee dat de betaling voor de verlenging wel direct moet worden voldaan. 

Wanneer de date is afgelopen: 

Indien jullie besluiten om de date niet te verlengen zal uw compagnon zich klaarmaken, u bedanken voor de geweldige avond en discreet weer vertrekken. 

TIP: Heeft u ook zo genoten van de date met uw companion? Stuur ons dan gerust een review.