Vanaf 1050 euro

Een spannende en onderdanige ervaring met uw meesteres.

Onze meesteressen nemen u mee in de beleving van onderdanigheid, pijn en dominantie. 

Geef uzelf even helemaal over en ontsnap aan de drukke alledaags. Tijdens een ‘SM Experience’ Zullen onze meesteressen u mee nemen in de wereld van overgave, dominantie, pijnbeleving en meer. Laat u volledig leiden door Eslabelle’s SM meesteressen en speel tijdens de ‘SM Experience’ met uw lichaam en geest. Dit alles met de bijbehorende stijl zoals: leren pakjes, zweepjes, bondage, shibari en meer. Dit zult u ervaren tijdens de ‘SM Experience’. Een ‘SM Experience’ maken wij altijd volledig op maat en dus geheel afgestemd op uw wensen. Bij het maken van de reservering kunt u al uw wensen en verlangens aan Eslabelle kenbaar maken. Waarom zou u van een spannende ervaring vol dominantie dromen als u deze ook uit kunt laten komen?

Mogelijkheden tijdens een SM Experience met uw High Class Escort 

De mogelijkheden tijdens een ‘SM Experience’ zijn eindeloos van: A-Level, rollenspellen, fetish & fantasy (kleding), bondage, pijnbeleving (masochisme/sadisme), onderwerping, dominantie en golden shower of een combinatie van deze elementen, vrijwel alles is mogelijk.

Dominante SM Experience

Als u een ‘SM Experience’ wil boeken bij Eslabelle is het enkel mogelijk dat de companion de dom is en u de sub bent. Dit wil zeggen dat de companion in de rol van de meesteres zal treden en u haar slaaf zal zijn. Zij kan u bestraffen evenals vernederen etc. Andersom is niet mogelijk.

Heeft u andere of aanvullende wensen die hier niet bij staan? U kunt altijd contact met Eslabelle opnemen en vragen naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

De mogelijkheden tijdens een SM Experience zijn eindeloos!

Wij geloven dat pure perfectie in de details zit.

Codes tijdens uw SM Experience:

Om de veiligheid en de sfeer optimaal te garanderen spreken alle meesteressen de volgende codes met hun slaven af:

Groen= Het mag wel wat ruiger, wees ervan bewust dat als u groen aangeeft uw meesteres hier dankbaar gebruik van zal maken.

Orange = Dit is zoals u de SM Experience graag wil ervaren, de pijnbeleving is precies goed.

Rood = STOP dit is te heftig.

Lees de codes vooraf de geplande ‘SM Experience’ goed door. Als u tijdens jullie sessie stop roept zal uw meesteres door gaan met het toebrengen van pijnbeleving. Dit kan namelijk ook onderdeel zijn van ‘het spel’. Als zij dan stopt kan dit niet bevorderlijk zijn voor de sfeer. Doormiddel van deze codes kunnen wij u veiligheid altijd garanderen.

Extra Services

Geef uzelf even helemaal over en ontsnap aan de drukke alledaags

Stap in een wereld vol overgave en dominantie!
Fetish en fantasy

Speel tijdens de ‘SM Experience’ met uw lichaam en geest

Vertel ons uw verlangens en wensen en wij arrangeren de perfecte SM sessie geheel voor u op maat!

Waar kan de meesteres mij komen bezoeken?:

Onze companions komen altijd naar u toe. Dit kan zijn in een hotel (minimaal 4 sterren) of in uw eigen woning. Tijdens het maken van uw reservering kunt u bij Eslabelle aangeven waar de companion heen mag komen. TIP: Onze companions kunnen het erg waarderen als u hun favoriete drankje alvast klaarzet. 

Vervoer/Reiskosten:

De reiskosten per companion bedragen € 0,50 per kilometer vanaf de woonplaats van de companion naar de door u gewenste bestemming. Deze zal door Eslabelle worden berekend op basis van de heen- en terugreis. Wilt u een boeking maken buiten Nederland? Neem dan contact met ons op. Het vervoer van uw companion zal worden geregeld door Eslabelle. 

Voorbereiding/ Verzoeken:

Alle companions die Eslabelle vertegenwoordigen zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan: massageolie, glijmiddel en meer. Heeft u verzoeken waarvan u het fijn vindt als ze dat ook meebrengt? Geef dit dan vooral aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Onze companions experimenteren graag met speeltjes. Zij zullen dan ook altijd een van hun favoriete speeltjes meenemen tijdens jullie date. Wilt u ook een speeltje mee nemen? Houdt er dan rekening mee dat deze speeltjes nog nieuw in de verpakking moeten zitten. Heeft u wensen of iets speciaals in gedachten, laat het ons vooral weten. 

Discretie:

Bij Eslabelle zorgen wij ervoor dat onze companions ten alle tijden discreet arriveren en op tijd op de date aankomen. De aankomst evenals het vertrek van de companions zal te allen tijde onopvallend zijn. Een echte companion van Eslabelle is altijd netjes en stijlvol gekleed. Zij draagt altijd exclusieve lingerie en zal zich kleden in een Little black dress (tot op de knie) met stay-ups, daarover heen zal zij een nette mantel dragen. Indien u liever wil dat zij casual arriveert is dit uiteraard ook mogelijk. Indien u wenst zal zij ook niet voor de deur uitstappen. Indien u graag zou willen dat zij in een meesteressen outfit verschijnt zal ze die mee nemen en zich in het hotel omkleden.

Het einde van de avond:

Verlengen:

De tijd met onze companions vliegt voorbij! Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat uw de date met uw companion graag wil verlengen. De laatste 15 minuten voor het einde van jullie date belt Eslabelle uw companion op om aan te geven dat jullie date er bijna op zit. Willen jullie nog wat langer van elkaar genieten? Dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt aan uw companion doorgeven met hoeveel uur u de boeking zou willen verlengen. Zij zal dit met Eslabelle regelen en jullie kunnen nog wat langer van elkaar genieten. Houdt er alstublieft wel rekening mee dat de betaling voor de verlenging wel direct moet worden voldaan. 

Wanneer de date is afgelopen: 

Indien jullie besluiten om de date niet te verlengen zal uw compagnon zich klaarmaken, u bedanken voor de geweldige avond en discreet weer vertrekken. 

TIP: Heeft u ook zo genoten van de date met uw companion? Stuur ons dan gerust een review.