Vanaf 950 euro

Beleef pure romantiek met sensueel en passievol gezelschap.

De ‘echte’ Girlfriend Experience beleef je met een companion van Eslabelle! Onze high-class escorts genieten graag samen met u van de ultieme beleving van tederheid, passie, plezier, intimiteit en verleiding. Onze companions zijn net als u op zoek naar een (h) echte connectie die echt aanvoelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit alles is het perfecte recept voor een ultieme Girlfriend Experience (GFE). Ze zijn intelligent, sociaal, communicatief vaardig en uiteraard beeldschoon! Zij zijn het type vrouw die u altijd weet te prikkelen, met wie de intimiteit romantisch, gepassioneerd, intiem en altijd even echt en sensueel zal aanvoelen.

Een belevenis vol passie en intellectuele uitdaging

Leer elkaar net als bij een ‘gewone’ date kennen onder het genot van een goed glas wijn of champagne en bouw tijdens het gesprek de spanning langzaam op. Voel de kriebels in uw buik als ze u verleidelijk aankijkt, u zachtjes aanraakt op uw been en voel haar lippen die u voor het eerst zachtjes aanraken…

Onze companions vergezellen u graag tijdens een romantische ‘dinnerdate‘, reizen met u mee naar het buitenland of ontspannen samen met u in een (privé) spa! Neem haar aan uw arm mee en beleef een heerlijke avond en sluit hem passievol af! 

Wat uw wensen ook zijn vrijwel alles is mogelijk bij Eslabelle

Maak uw date nog spannender en sensueler met onze sexy gifts boxen.

Enkele tips om de ultieme Girlfriend Experience (GFE) te beleven:

 • Twee uur lijkt lang maar is zo voorbij! Neem de tijd om elkaar te leren kennen en een connectie op te bouwen. Wij raden een date aan van minimaal 4 uur. 
 • Heeft u wensen? Maak ze vooraf kenbaar: is er iets wat u specifiek opwindt of wilt u dat we een prachtige suite voor u reserveren. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. 
 • Zorg er alstublieft voor dat u goed geïnformeerd bent, een deel vindt u in de onderstaande informatie. Ook is het raadzaam om onze klantenetiquêtte door te nemen. 
 • Onze companions zullen er alles aan doen om u een geweldige Girlfriend Experience te laten beleven. Zij zal het dan ook erg waarderen als u ook uw best doet om het haar naar haar zin te maken. 
 • Lees vooraf onze klanten etiquette door.
 • Het is niet verplicht maar onze companions kunnen een presentje altijd erg waarderen! 

Girlfriend Experience Informatie

 • Zoenen:

Zoenen is altijd inbegrepen bij elke date, onze companions zullen u dan ook zeker verleiden en u op het juiste moment passioneel zoenen. 

 • Waar kan ze mij komen bezoeken?:

Onze companions komen altijd naar u toe. Dit kan zijn in een hotel (minimaal 4 sterren) of in uw eigen woning. Tijdens het maken van uw reservering kunt u bij Eslabelle aangeven waar de companion heen mag komen. TIP: Onze companions kunnen het erg waarderen als u hun favoriete drankje alvast klaar zet.

Girlfriend experience
Girlfriend Experience
 • Discretie:

Bij Eslabelle zorgen wij ervoor dat onze companions te allen tijde discreet arriveren en op tijd op de date aankomen. De aankomst evenals het vertrek van de companions zal altijd onopvallend zijn. Een echte companion van Eslabelle is altijd netjes en stijlvol gekleed. Zij draagt altijd exclusieve lingerie en zal zich kleden in een Little black dress (tot op de knie) met stay-ups, daarover heen zal zij een nette mantel dragen. Indien u liever wil dat zij zich casual kleedt, is dit uiteraard ook mogelijk. 

 • Vervoer/Reiskosten:

De reiskosten per companion bedragen € 0,50 per kilometer vanaf de woonplaats van de companion naar de door u gewenste bestemming. Deze zal door Eslabelle worden berekend op basis van de heen- en terugreis. Wilt u een boeking maken buiten Nederland? Neem dan contact met ons op. Het vervoer van uw companion zal worden geregeld door Eslabelle. 

 • Voorbereiding/ Verzoeken:

Alle companions die Eslabelle vertegenwoordigen zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan: massageolie, glijmiddel en meer. Heeft u verzoeken waarvan u het fijn vindt als ze dat ook meebrengt? Geef dit dan vooral aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Onze companions experimenteren graag met speeltjes. Zij zullen dan ook altijd een van hun favoriete speeltjes meenemen tijdens jullie date. Wilt u ook een speeltje mee nemen? Houdt er dan rekening mee dat deze speeltjes nog nieuw in de verpakking moeten zitten. Heeft u wensen of iets speciaals in gedachten, laat het ons vooral weten. 

Het einde van de avond

 • Verlengen:

De tijd met onze companions vliegt voorbij! Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u de date met uw companion graag wil verlengen. De laatste 15 minuten voor het einde van jullie date belt Eslabelle uw companion op om aan te geven dat jullie date er bijna op zit. Willen jullie nog wat langer van elkaar genieten? Dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt aan uw companion doorgeven met hoeveel uur u de boeking zou willen verlengen. Zij zal dit met Eslabelle regelen en jullie kunnen nog wat langer van elkaar genieten. Houdt er alstublieft wel rekening mee dat de betaling voor de verlenging wel direct moet worden voldaan. 

 • Wanneer de date is afgelopen: 

Indien jullie besluiten om de date niet te verlengen zal uw compagnon zich klaarmaken, u bedanken voor de geweldige avond en discreet weer vertrekken. 

TIP: Heeft u ook zo genoten van de date met uw companion? Stuur ons dan gerust een review.