Eslabelle over Nina:

Bent u op zoek naar een charmante, ondeugende en adembenemende companion? Dan heeft u in Nina uw perfecte match gevonden. Deze slanke brunette met het lichaam van een fashion model is een echte naturel beauty, met prachtige donkerbruine ogen en een girl next door uitstraling. Bij Nina staat oprechtheid en authenticiteit voorop. Zij heeft het talent om u direct op uw gemak te stellen. Haar heerlijke oprechte en enthousiaste karakter laat u steeds terugkomen voor meer…

Nina is een avontuurlijke en hoogopgeleide dame met een brede interesse die graag alles uit het leven wil halen. Zoals ze zelf zegt: “Je leeft maar één keer”. Tijdens jullie samenzijn is Nina heerlijk zichzelf. Tussen de lakens is zij heel erg veelzijdig. Zij gaat graag met zowel dames al heren op date. Maar een ding zult u zeker tijdens jullie date ervaren, haar gevoel voor sensualiteit en genot! Geef u over aan haar verlangen en u zult de dagen erna aan niets anders meer denken! Durft u de verleiding aan?

Over mij: 

Je leeft maar 1 keer, en zeg nu zelf, je moet alles uitgeprobeerd hebben toch? De sensuele spanning die ik heb om jou beter te leren kennen, onze verlangens te kunnen vervullen door elkaar te blijven teasen tot we ons beiden niet meer kunnen inhouden en samen te zorgen voor een onvergetelijke tijd. Precies daar kan ik zo van genieten. Ik omschrijf mezelf als spontaan, eigenwijs en open-minded. Nieuwe mensen ontmoeten, de connectie aangaan en deze samen sterker maken door de dagelijkse drukte los te laten en samen te genieten van een heerlijk diner, een hete sauna of iets te doen waar we een adrenaline kick van krijgen. 

Ik verlang naar goede gesprekken, maar heb ook een hele luchtige en humoristische kant. Ik hou van lachen en ik ben van mening dat ieder mens beter wordt door te lachen en het leven niet al te serieus te nemen. Leef en laat je meenemen door je diepste verlangens. Ik weet zeker dat ik je op verschillende manieren kan verrassen, dus, waar wil jij naartoe?  

Liefs,

Nina

Eslabelle
Average rating:  
 4 reviews
 by Anonymous

Heerlijke avond

Wat een heerlijke avond hebben Nina en ik gehad! Stel je voor: een zeven-gangen tapas diner maken voor het mooiste vrouw van de hele wereld, en tussen de gangen door heerlijk spelen, knuffelen, van alles en nog wat…

 by Anonymous

Koppel

Een avond met Nina is zowel relaxt, gezellig als ook onwijs opwiddend en sexy. Dank je wel!

 by Anonymous

Fantastisch

Nina de tijd met jou was in een woord fantastisch!

 by Anonymous

x

Lieve Nina,

De tijd met jou ging veel te snel voorbij! Ik heb ontzettend van je genoten en ik ga je zeker binnenkort weer zien.