Prikkel uw zintuigen samen met uw favoriete companion!

Vrijwel iedereen weet natuurlijk wat seks inhoudt, maar de mensen die van sensory sex, ofwel zintuigen seks, hebben gehoord, zijn toch sterk in de minderheid. De naam zegt het eigenlijk al, maar zintuigen seks is seks waarbij men zoveel mogelijk de zintuigen probeert te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat u en uw partner optimaal van elkaar kunnen genieten en nog intiemere seks kunnen hebben, volgens seksuoloog Megwyn White. Tijdens sensory sex ligt de focus dan ook op de zintuigen en niet op uw geslachtsdelen. Alles draait hierbij om de opwinding die u voor elkaar voelt. Niet alleen zal de seks intiemer worden, maar het vereist ook vaak creativiteit waardoor de seks ook nog eens leuker wordt. Dit is de perfecte kans voor u en uw companion om elkaar beter te leren kennen tussen de lakens. Maar, hoe werkt zintuigen seks dan precies? Er zijn 5 verschillende zintuigen die u kunt gebruiken en dus ook verschillende manieren om van elkaar te genieten.

Tip 1: Horen

Voor veel mensen werkt het ontzettend goed tijdens de seks om de stem van hun bedpartner te horen. Als u het goed aanpakt, kan dit zelfs zorgen voor kippenvel bij uw companion! U zou bijvoorbeeld lieve woordjes in haar oren kunnen fluisteren of zachtjes ademen, zodat ze merkt hoe opgewonden u bent. Tijdens zintuigelijke seks is het dan ook een goed idee om uzelf goed te laten horen. U kunt bijvoorbeeld zachtjes kreunen of neuriën wanneer u haar lichaam verder ontdekt. Wees ook vooral niet bang om geluid te maken tijdens de seks, want dit werkt alleen maar opwindend! Laat uzelf gaan, zodat uw High Class Escort ook merkt dat het allemaal goed gaat.

Tip 2: Zien

In films heeft u het vast al eens vaker gezien dat een van de partners (meestal de man) de kamer uitvoerig heeft versierd. Zo liggen er overal rozenblaadjes op het bed en staan er romantische kaarsen omheen. Dit alles wordt gedaan om te zorgen voor een fijne sfeer en dit leidt zeker tot nóg betere seks. Op deze manier kunt u de companion van Eslabelle de avond van haar leven bezorgen door haar ogen ook iets moois te laten zien. Zorg ook voor zacht licht op deze kamer, want dit voegt alleen maar meer sfeer en mysterie toe. Verder is het belangrijk bij zintuiglijke seks om niet alleen naar elkaars lichaam te kijken, maar bijvoorbeeld ook naar haar mooie ogen. Dit bouwt extra vertrouwen op en dit zal het gevoel tijdens de seks alleen maar versterken.

Tip 3: Ruiken

Een ander belangrijk zintuig is natuurlijk die van het ruiken. Vrijwel iedereen houdt van een lekkere geur en bepaalde geuren kunnen u zelfs terugbrengen naar een specifieke herinnering. Door te zorgen dat het lekker ruikt voor uw companion zal zij zich nog meer op haar gemak voelen, waardoor alles ook beter verloopt. Zo is de seks niet alleen fijn, maar ook heerlijk ontspannen. U kunt haar bijvoorbeeld ook een lekkere massage geven met massageolie, vooral wanneer deze een lekkere geur heeft. Verder zou u lekkere parfum op kunnen doen. Probeer deze eens op uw navel te spuiten, want hier is de geur een stuk intenser. Tijdens de zintuigelijke seks zult u vanzelf merken dat het ook heel opwindend werkt als u allebei lekker ruikt.

Tip 4: Proeven

Als u graag zintuigelijke seks wilt proberen met uw companion mag het aspect van het proeven natuurlijk niet ontbreken. Zo zou u bijvoorbeeld elkaar kunnen insmeren met wat warme chocolade. Dit alles kunt u zelfs nog beter maken door wat zoete aardbeien erbij te delen! Het gebruik van eten in bed is een van de meest erotische dingen die u kunt doen tijdens de seks. Verder zijn er natuurlijk ook andere manieren om te proeven. Zo kunt u meer aandacht besteden aan het zoenen van elkaar, in plaats van elkaar alleen maar vluchtig een kus te geven. U kunt ook samen iets lekkers drinken in bed, zoals bijvoorbeeld wijn. Probeer dit eens via elkaars mond aan elkaar uit te wisselen zonder speeksel om het nog lekkerder te maken.

Tip 5: Voelen

Als laatste is de aanraking tijdens de seks natuurlijk heel belangrijk. Tast elkaars lichaam zachtjes af en ontdek elkaar zo nog beter onder de lakens. Speel een beetje met elkaar en streel haar ook over al uw favoriete delen van haar lichaam. In het begin kunt haar heel langzaam en zacht strelen, maar het is ook heel opwindend om de druk op een gegeven moment een beetje op te voeren. Wilt u de zintuigelijke seks nog gevoeliger en romantischer maken? Gebruik dan iets zachts zoals bijvoorbeeld een veer om elkaar mee te strelen. U zou ook samen een heerlijk bad of een warme douche kunnen nemen om in de juiste stemming te komen.