Eslabelle over Liv:

Liv is een gracieuze, enthousiaste, slanke dame met prachtige lange benen. In combinatie met haar goede gevoel voor humor en empathisch vermogen is zij zonder meer uw perfecte match. Liv is het type vrouw waar de gemiddelde man alleen maar van kan dromen. 

Liv is levendig en sprankelend, sommige noemen haar ook wel ‘bubbly’, ze straalt een onmiskenbare aantrekkingskracht uit. Maar wat u misschien wel het meest zal bijblijven zijn haar betoverende blauwe ogen, waarin u bijna zou kunnen verdwalen. Vanaf het allereerste moment dat u haar ontmoet, zult u zich bij Liv volkomen op uw gemak voelen.

Liv is een romantische, spontane en gepassioneerde companion met wie u een diepe en langdurige connectie kunt opbouwen. Ze zal geen onderwerp uit de weg gaan en zal samen met u genieten van elk moment. Dit het liefste onder het genot van een goed glas champagne en een fijne aanraking. Liv is een vrouw die weet wat ze wil, ze zal u dan ook graag naar al haar intieme plekjes leiden. Waarna ze het ook heerlijk vindt om u eens goed te verwennen!

Teder, maar ondeugend beschrijft haar dan ook perfect, een zeldzame combinatie die niet vaak voor komt! In Liv zult u op 100 verschillende manieren uw droom companion vinden. Of u nu een romantische dinnerdate zoekt, een companion voor een (zaken)event of op zoek bent naar fijn reisgezelschap! Bij Liv vindt u alles wat u zoekt en meer! Laat het avontuur maar beginnen! 

Over mij: 

Soms heb ik het idee in een romantische komedie te leven. Door mijn spontane, soms ietwat impulsieve, karakter beland ik in de meest fantastische situaties die ik van tevoren niet had kunnen bedenken. Ik hou van avontuur, maar kan ook genieten van de kleine dingen. Je maakt me gelukkig op het water, op een dak(terras) met uitzicht over een skyline, als je me meeneemt naar een musical (constant kippenvel, iedere keer weer), als je meeneemt naar een museum, maar eigenlijk maak je me met iedere belevenis blij.

Hoe avontuurlijk, mysterieus en speels ik aan de ene kant ben, zo lief en zacht ben ik aan de andere kant. Ik vind het ook heerlijk als we ons samen terug kunnen trekken en van elkaars aanwezigheid kunnen genieten. Vanwege mijn brede interesse vind ik het leuk om met je te praten over verschillende onderwerpen. Ik wil alles van je weten. Wat maakt jou jou, waar leef je van op en op met welke bezigheid kan jij de waan van de dag en de tijd even vergeten? Ik luister graag naar je onder het genot van een glaasje champagne. 

Onze date is pas geslaagd als we er een onvergetelijke avond van hebben gemaakt en wanneer we allebei het idee hebben gehad even in de zevende hemel te zijn geweest. 

Ik leef voor ervaringen en zou het geweldig vinden als jij die met mij wil delen. Heb jij een idee voor de volgende onvergetelijke ervaring? 

Liefs,

Liv