U weet vast wel dat het er tijdens een vrijpartij erg heet aan toe kan gaan. Vooral als u zo opgaat in het moment kunnen u en uw companion het al snel erg warm krijgen. De perfecte oplossing hiervoor is dan ook het gebruiken van ijsklontjes! Niet alleen zal dit de benodigde verkoeling brengen, maar het kan de gepassioneerde seks ook weer naar een heel ander level brengen. Hieronder vertellen we u graag hoe u het beste ijsklontjes kunt gebruiken tijdens uw date!

Laat het ijsklontje een beetje smelten

Als het aankomt op seks is het voorspel een van de belangrijkste factoren en al helemaal voor een vrouw. Zorg er dan ook voor dat u altijd meer dan voldoende aandacht besteedt aan dit deel van de vrijpartij. Als u haar goed wilt kunnen teasen, is het gebruik van ijsklontjes perfect! Zo kunt u het ijs langzaam laten smelten door het over haar lichaam te laten gaan en dan voornamelijk de gevoelige plekken natuurlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan haar borsten, haar onderrug, de binnenkant van haar dijen, oksels of haar nek. Ook zou u deze ervaring nog spannender en intiemer kunnen maken door haar te blinddoeken. Op deze manier weet zij niet waar de koude druppels van het ijsklontje terecht zullen komen en kunt u haar zelfs nog beter teasen!

Ga omlaag met het ijs

Een andere manier om uw companion op te winden, is door het ijs langzaam naar beneden te laten glijden. Gebruik hiervoor uw hand en laat het ijs zo langzaam omlaag komen. Het stimuleren van haar geslachtsdeel met een ijsklontje zal een unieke ervaring zijn voor u beiden. Deze sensatie zal haar zeker nog meer opgewonden maken, waardoor de vrijpartij die volgt ook alleen maar beter is. Wees wel altijd voorzichtig met zo’n ijsklontje, want u wilt natuurlijk voorkomen dat het vast komt te zitten. Daarom zou u hier altijd glijmiddel bij kunnen gebruiken en al helemaal als u het ijsklontje pas net uit de vriezer heeft gehaald. Hiervoor kunt u het glijmiddel het beste op de geslachtsdelen van uw partner aanbrengen en het ijs van tevoren al een beetje laten smelten in uw handen. Zo kunt u elkaar echt laten genieten!

Gebruik het als ijslolly

Als laatste kan het ijsklontje een hele bijzondere toevoeging zijn bij orale seks. Hoewel dit bij ieder geslacht kan, gaat dit bij het beffen toch net iets makkelijker dan bij het pijpen. Hiervoor kunt u het beste het ijsklontje onder uw tong of tegen het gehemelte plaatsen en haar vervolgens beginnen te likken. Dit zal een hele bijzondere sensatie opleveren voor haar, waardoor ze zeker weten meer zal willen! Bij het pijpen is deze techniek ook nog steeds toe te passen, maar wel iets lastiger. Hiervoor kan het beste de hand tegelijkertijd gebruikt worden met de mond. Zo zou de High Class Escort haar hand kunnen gebruiken en terwijl ze haar mond stilhoudt wel met haar tong kunnen bewegen, waardoor u dezelfde unieke ervaring kunt beleven. Houdt er rekening mee dat wij een safe seks beleid hebben!