Eslabelle over Liz

Liz is een blonde jonge vrouw die u meteen zult betoveren met haar prachtige uiterlijk en charmante voorkomen. Uw eerste indruk zal lief en onschuldig zijn maar laat u zich daar niet te veel door beïnvloeden! Ondanks haar jonge leeftijd heeft deze companion al veel van de wereld gezien. Ze vindt het heerlijk om samen over mooie reizen te praten en samen te genieten van de spanning en erotiek. Liz is een echte powervrouw die gepassioneerd alle uitdagingen aangaat die op haar pad komen. Voor haar werk vliegt ze de wereld over en ontdekt ze alle mooie plekjes die de wereld te bieden heeft. Maar ze ontdekt ook graag op intiem vlak alle mogelijkheden samen met u! Voor een sprankelende date ervaring kiest u Liz! 

Over mij

Door veel te reizen en van de wereld te zien kijk ik met een open blik de wereld in. Ik sta positief in het leven en geef met mijn enthousiasme aan elke uitdaging een creatieve oplossing. Wanneer iemand een passie heeft vind ik dat enorm interessant en leer ik hier graag meer over. Mede hierdoor ervaren mensen mij als een fijne gesprekspartner, verlegen ben ik dan ook zeker niet. 

Ik hou ervan het mensen naar hun zin te maken, als iemand ergens van geniet dan geniet ik al gauw mee. Door mijn lieve uitstraling kom ik soms misschien schattig over, maar laat je niet bedriegen… Wanneer je mij beter leert kennen zal je merken dat ik behoorlijk ondeugend ben en dat ik weet wat ik wil. Ik laat mij graag verleiden door mensen met een charmante uitstraling, die mij in verlegenheid durven te brengen. Ten slotte vind ik het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en op avontuur te gaan in steden of tijdens originele activiteiten, wanneer iets nieuw is begint mijn enthousiasme. Ik ga graag met jou het avontuur aan!

Liefs,

Liz