Een tijdje terug ging mijn telefoon, het was Esmee. Zit je? Vroeg ze. Ja, zei ik wat twijfelend. Ik heb echt geweldig nieuws. Je gaat naar Londen met een klant. Ik was door het dolle heen! Graag vertel ik jullie over mijn avontuur in Londen.

Op naar Amsterdam

Met een ondeugende glimlach op mijn gezicht stap ik de taxi uit en loop ik vol goede moed het hotel binnen. Ik weet precies waar ik moet zijn, met de lift door de lobby en direct naar de kamer. De weg is mij bekend, maar toch is het spannend hier weer te zijn en vooral met de weet wat komen gaat. We gaan namelijk vannacht samen naar Londen vliegen!

Een paar dagen naar Londen. Je weet dat het kan gebeuren als je ooit naar een serie heb gekeken over High Class Escorts, maar dat het nu echt gaat gebeuren? En dat ik die dame in de mooie kleding en lingerie ben?! Ongelofelijk! 

Surprise

Na in de suite in Amsterdam te zijn aangekomen en te hebben bijgekletst met mijn klant oppert hij om naar een concert te gaan van zijn favoriete artiest. Dat is nog eens een onverwachte wending van de avond. ‘Laten we dat doen!’ Roep ik enthousiast en zo staan we de avond voor ons vertrek naar Londen samen te genieten in de Ziggodome. 

Wat een goed begin van een hele spannende date.

Op naar Londen!

De volgende ochtend staan we vroeg op en vliegen samen naar Londen. Na de douane op Schiphol gepasseerd te zijn, kijken we samen naar zonnebrillen in de ‘duty free’ winkels in de vertrekhallen. En zomaar hoor ik achter mij de verkoopster zeggen ‘dus dit gaat hem worden?’. Ik kijk verbaasd achterom en hij verrast mij met een prachtige Dior zonnebril, zo gaat dat toch alleen maar in films? Tijdens het boarden zie ik hoe hij trots en vol enthousiasme naar mij kijkt; ik ben aankomende dagen helemaal van hem. 

Bij aankomst in Londen zetten we onze tassen in het hotel en wandelen door Hyde Park naar een heerlijk Italiaans restaurant. We genieten van de zon en kijken elkaar vol ongeloof aan, we zijn gewoon in Londen! We vervolgen na de lunch onze missie; shoppen bij zijn favoriete italiaanse kledingmerk. Hij heeft mij er veel over verteld, maar deze ‘super deluxe shopping experiences’ zijn nieuw voor mij. Hij wordt door de engelse tailors in de meest prachtige cashmere jasjes geholpen en straalt van geluk als ik goedkeurend knik hoe mooi het is. Wat gaaf om dit een keer mee te mogen maken!

Champagne

Uiteindelijk checken we in bij het hotel. Ik kende deze wijk van Londen redelijk, maar had nooit verwacht in een suite op steenworp afstand van Hyde Park te verblijven. Samen proosten we met Champagne op het balkon van de Suite en vertelt hij dat hij heeft gereserveerd bij een van de meest chique restaurants van Londen en dat we daarna cocktails gaan drinken bij de hoogst liggende cocktailbar van Europa op the Shard. Deze bucketlist ervaringen zal ik nooit vergeten en wat hebben we genoten! 

De volgende ochtend

Vol ongeloof wordt ik de volgende ochtend wakker. We hebben het gisteravond niet al te laat gemaakt en hij is al even aan het werk als ik wakker wordt. ‘Vandaag gaan we heerlijk van de hotelkamer genieten’, zegt hij. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen! Ik laat het bad vol lopen met de badolie die hij op onze eerste afspraak had meegenomen en stel vervolgens een massage voor. Tijdens de massage draag ik de lingerie set die hij op een voorgaande date voor mij heeft uitgezocht. Ik voel mij sexy, verleidelijk en zelfverzekerd als ik hem verwen en de lingerie aan hem laat zien. Hierna bestellen we roomservice en genieten van een welverdiend ontbijtje terwijl we napraten over de vorige avond op deze heerlijke hotelkamer.

Wat heb ik genoten!

Na onwijs genoten te hebben samen van een heerlijke ochtend en middag is het tijd voor mijn vertrek. Hij wilt het liefste niet dat ik weg ga, maar gelukkig staat onze volgende afspraak al gepland. Hij brengt mij naar het station, want ik ga met de Eurostar trein terug. Wanneer ik Londen verlaat en een champagne aangereikt krijg in de 1e Klas van de trein moet ik stiekem een beetje grinniken om mezelf. Wat een fantastische 48 uur en wat een ongelofelijke ervaring.