Hoe is het nou om op date te gaan met een high-class escort van Eslabelle? Veel van onze klanten laten een review achter maar we hebben ook klanten die het leuk vinden om hun date te beschrijven. Speciaal voor Eslabelle wil deze klant zijn ervaring met ons delen.

Eigenlijk was er geen twijfel mogelijk. Na onze eerste date, vakkundig gematched door Esmee van Eslabelle, kon de tweede date niet lang uitblijven. Immers we hadden ontdekt dat we heel veel raakvlakken hadden maar er was nog zoveel aan elkaar te ontdekken en te bespreken dat ik vooral heel erg verlangde om Anne weer te zien.

Surprise

Voor onze tweede date had ik bedacht om haar extra te verrassen door af te spreken in ons vorige Hotel. En daar aangekomen haar mee te nemen naar een andere hotel. Hier stond haar nog een extra verrassing te wachten. Ik kwam van buiten de lobby ingelopen en Anne zat daar al. Mooi en aantrekkelijk zoals ze is met haar lange haren en mooi casual gekleed. Mijn hart sloeg even over van opwinding en blijdschap dat ik haar weer zag. Anne beantwoordde ons weerzien met een warme hug waaraan je voelde dat ook zij blij was mij te zien. Ik hoopte heel even op een oneindige duur maar dat kon natuurlijk niet want we moesten Anne’s verrassing tegemoet treden. Ze begreep even niet dat we naar een ander hotel zouden gaan en keek me lachend aan. Om haar meteen gerust te stellen vertelde ik haar dat Esmee in het complot zat en precies wist waar de reis naar toe ging.

Eenmaal in de auto leek de afstand van maar 30 kilometer steeds korter. Bij iedere betoverende glimlach van Anne waren er zomaar 20 kilometer voorbij. Dat kon natuurlijk niet maar het leek wel zo. Dus na een veel te korte autorit kwamen we dan eindelijk aan op de bestemming.

“Het Diner stond al op ons te wachten en onze smaakpapillen werden flink verwend”

Het viel Anne meteen op : de roze briefjes in hartvorm aan de Kamervoordeur.

Ook in de kamer dezelfde hartjes met daarop woorden die ik in mijn hart had gesloten of die mij raakten tijdens onze vorige date. Simpel maar doeltreffend. Anne kon er niet over ophouden zo leuk en mooi vond ze het . Missie geslaagd. Het licht in de kamer stond al in de stand romantiek en sfeer, waar we allebei zo van houden, de bubbels lachten ons toe. De muziek ging aan en na een glaasje champagne begonnen we spontaan te dansen Ik had dit gevoel nooit eerder beleefd. Stonden we nu op een zachte wolk, de maan? de sterren? Ach wat zou het als je in de armen van Anne danst. Ook dit moment  zou van mij eeuwig mogen duren. Maar het grote ronde bubbelbad raakte langzamerhand vol en gewapend met een glas bubbels genoten we van het bruisende heerlijk ruikende zachte water.

“It was Heaven”

Ik zal zeker niet in details treden maar de nacht die erop volgde was een perfecte aansluiting op een sprookje dat dit keer echt bestond. En of het nu de combinatie was van heerlijke intimiteit, de goede gesprekken, de match of de sieraden waarmee ik Anne verraste: “It was heaven” om maar eens een goed niet Nederlands spreekwoord te gebruiken.

Dit keer maakte ik Anne wakker, zoals Anne dat bij mij deed bij de vorige date.

Geloof me Anne lief wakker maken is vele malen mooier dan de zon die een nieuwe dag bij je aankondigt. Het ontbijt op de kamer wat volgde was weer perfect geregeld en onze plannen voor de komende twee dates zijn al in de maak.

Nu moet ik zien om die tijd pijnloos te overbruggen. Ik weet wel dat het wachten op Anne meer dan waard is en dat ik met Anne de herfstjaren voor me ga beleven als de zomers van mijn jeugd. Dat verzacht het wachten.