Eslabelle over Alice:

Onze prachtige, elegante Alice straalt pure sensualiteit uit. Deze blonde schoonheid, met haar prachtige blauwe ogen, is welbespraakt en zeer empathisch. Alice is de belofte voor het delen van spanning, verleiding en sensualiteit. Dit uitgebreid palet van interessante eigenschappen wordt aangevuld door haar zorgzaamheid en passie voor lekker eten. 

Neem haar mee naar een concertgebouw, diner of de formule 1, Alice voelt zich overal als een vis in het water. Ze maakt dan ook graag mooie herinneringen samen met u. Je moet het leven vieren! 

Alice is een dame over wie mannen, vrouwen en koppels dromen. Zowel qua uiterlijk als karakter. Ze is een echte levensgenieter en probeert overal het mooie en positieve van in te zien. Wat Alice de perfecte companion voor u maakt? Ze is zeer charmant, elegant en weet precies haar date te begrijpen. Tijdens jullie date biedt ze u nabijheid, vertrouwen en pure gepassioneerde intimiteit. Als vrije geest en echte levensgenieter is Alice zeer ruimdenkend en laat u graag optimaal genieten, zowel mentaal als Fysiek. 

Over mij:

Door mijn ondernemende en avontuurlijke karakter ben ik al vroeg begonnen met het maken van mooie reizen. Ik heb bijna alle continenten al mogen bewonderen (Australië staat nog op het lijstje). 

Naast verre reizen kan ik ook enorm genieten van intieme reizen die wij samen zullen maken. Ik zie onze date ook als een reis. Een mooie bestemming die wij samen ontdekken. Een wereld die alleen van ons samen is. 

Naast mijn passie voor reizen heb ik een voorliefde voor gastronomie. Geboren in een echt horeca gezin met een eigen restaurant ben ik al vroeg ondergedompeld in de wereld van lekker eten en drinken.  Ik vind het belangrijk om van het leven te proeven en te genieten. Ik ben een persoon die graag op verschillende vlakken het leven aangaat. Ik ben nieuwsgierig en wil alle facetten ontdekken. 

Je kunt mij verleiden door oprechte interesse te tonen in mij en mij te laten merken dat je echt hebt geluisterd door de date af te stemmen op mijn interesses.  Als ik mijzelf gewaardeerd voel dan maak je zeker indruk. Je mag bij mij de leiding nemen in het maken van keuzes en laten merken waar jij blij van wordt zodat ik ook kan laten zien dat ik jou waardeer en de interesse wederzijds is. Tot snel! 

Liefs,

Alice