Eslabelle over Leonor:

Leonor is onze prachtige mature companion. Leonor is een companion met vele facetten. Een prachtige glimlach, een fantastisch fit lichaam. In alles belichaamd Leonor sexiness en elegantie. Dit gecombineert met een fijne dosis levenswijsheid. 

Ze filosofeert graag over de mooie dingen in het leven, maar ze is ook dol op alles wat snelheid heeft. Een echte duizendpoot dus! Een spreuk die bij haar past, is:

“Live life”

“And live for today”

Leer Leonor beter kennen en u zult een fantastische connectie voelen, er zal een nieuwe wereld voor u opengaan, die ze graag samen met u verkent. Deze dame met levenslust is geïnteresseerd, charmant en fantastisch gezelschap die u op meerdere niveaus zult weten te inspireren. Een avond uit, een weekend weg, cultuur beproeven of een culinaire Dinner Date? Of zoekt u liever wat meer de randjes op? Leonor zorgt hoe dan ook voor een onvergetelijke beleving! 

Over mij:

“Carpe diem”, dat is mijn lijfspreuk.

Ik ben een vooruitstrevende open-minded vrouw, die elke dag weer als een nieuw avontuur ziet. Vaak fantaseer ik over verre reizen en mooie bestemmingen waar mijn vrije geest tot bloei komt. De liefde kent voor mij geen taboes, ik hou ervan om mij helemaal te geven in het moment.

Ik luister graag naar jouw passies, dromen en verhalen. Ik ben zonder oordeel nieuwsgierig naar jou en jouw verlangens. Routine is dan ook iets wat niet in mijn leven past. Ik onderneem liever samen met jou iets onbekends. Ik hou van afwisseling, avontuur en spanning. Die spanning zoek ik graag op verschillende vlakken samen met jou op. Bij elk avontuur dat ik beleef krijg ik nieuwe energie en inspiratie. Deze inspiratie komt in ons intiem samenzijn tot uiting. 

Ik kan niet wachten tot ons avontuur begint. Als ik je gedag zeg aan het einde van onze date, wil ik je achterlaten met een glimlach op je gezicht! Zorg jij voor de mijne? 

Liefs, 

Leonor