Eslabelle over Tess:

Stelt u zich een dame voor met sprankelende bruine ogen, zachte lippen die uw naam zullen fluisteren en een liefdevolle blik die u direct betoverd. Dan komt u uit bij Tess! Qua uiterlijk komt ze erg lief en onschuldig over. Als u haar beter leert kennen dan ontdekt u al snel haar romantische en gepassioneerde kant. Tess is een dame die maar wat graag haar seksualiteit verder verkent. Ze is zelfverzekerd en weet wat ze wil! Ze kunt u genegenheid bieden, dit in combinatie met een goed gevoel voor humor en de lust om volledig te genieten in het moment maken haar de perfecte ‘Girlfriend’. 

Of u nu de spanning op wilt zoeken of juist voor een ontspannen setting wilt kiezen. Met Tess kunt u alle kanten op. Bent u op zoek naar een companion die u blijft verrassen? Iemand die zorgzaam, warm en vriendelijk is en weet hoe ze het vuur in u aanwakkert? Kies dan voor Tess. 

Over mij:

Met mijn speelse, zorgzame, ondernemende karakter en mijn bruine ogen pak ik je in. Ik zou je graag beter willen leren kennen tijdens een goed gesprek of onder het genot van een culinair diner, een heerlijke wandeling over het strand of juist door de bruisende stad. Waarna we heerlijk samen kunnen relaxen door middel van een heerlijke massage, een lekker gevuld bad met veel schuim of een heerlijk glaasje bubbels bij de open haard. 

Hou jij ervan om uitgedaagd te worden? Ik hou van een uitdaging en die ga ik zeker aan. Ik wil je veroveren. Jouw verlangen wordt onze herinnering, van de eerste kus tot de laatste streling, het is ons moment!

Ga met me op date en dan zal ik je laten zien wat er achter deze mooie bruine ogen schuilt.

Laten we proosten op een date vol vuurwerk, passie en vele hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk). 


Liefs,

 Tess