Eslabelle over Megan:

Megan is een echte natural beauty met haar bruine lokken en natuurlijke slanke zandloper figuur zal ze u zeker verleiden. Ze is op het eerst gezicht een lieve en zorgzame companion, maar laat u daar niet door misleiden. Deze levenslustige en toch ook wel rebelse vrouw heeft ook een hele andere kant. Zij is dol op alles wat snel is en waar aardig wat pk bij komt kijken. 

Tijdens jullie date zal ze er alles aan doen om het beste in jullie beide naar boven te halen. Ze zal u uitdagen om uw dromen te verwezenlijken en (af en toe) uit uw comfortzone te stappen… Met Megan zult u de wereld om uw heen vergeten en volledig opgaan in het moment samen. Laat uw verrassen en geef uzelf over aan haar verleiding! Zijn jullie een koppel? Megan is biseksueel en vindt het ook erg leuk om met koppels af te spreken. Bent u op zoek naar pure verleiding en een veelzijdige biseksuele companion? Dan is Megan de perfecte companion voor u! 

Over mij:

Een afspraak met mij is als het aan mij ligt geen oppervlakkige ontmoeting tussen twee vreemden. Ik maak het liefst echt verbinding met iemand. Ik wil weten wie je bent, wat je drijft en wat ons verbindt. Ik heb een gave om mensen op hun gemak te laten voelen. Daarom kan ik met mijn speelse, nieuwsgierige karakter jouw uit je comfortzone lokken. Zodat we samen een nieuwe wereld kunnen verkennen.  

Ik zou mezelf omschrijven als een optimistisch persoon met een passie voor auto’s, mode en erotiek. Ik ben iemand die alles uit het leven kan en wil halen. En ik laat meestal geen kans voorbijgaan om een nieuwe ervaring op te doen, ervan te leren en te genieten. De kleinste dingen kunnen mij verwonderen en enthousiasmeren. De geur van koffie in de ochtend, de zon voelen op je huid, meezingen in de auto of een fijn gesprek tijdens een wandeling. Ik ben een echte thrillseeker met veel tegenstrijdigheden. Geen typische vrouw om het te verduidelijken. Aan de ene kant ben ik heel rustig en relaxed en houd ik van lekker dineren met een wijntje erbij. Aan de andere kant verleg ik graag mijn grenzen, spring ik graag achterop bij je op de motor of ga los op een exclusief feest. Zien dat jij geniet van mijn aanwezigheid is iets wat mij opwindt. Het meest opwindende is wanneer wij samen stap voor stap in elkaar opgaan en de wereld om ons heen doen vergeten. Dat zal leiden tot het meest onvergetelijke intieme moment uit ons leven. Ben jij er klaar voor?

Liefs,
Megan