Eslabelle over Isabella:

Isabella is een enorme levensgenieter en bruist van de energie. Ze is een jonge, spontane en actieve dame die weet wat ze wil. Met Isabella hoeft u niet bang te zijn dat er tijdens jullie dates stiltes vallen.

Isabella is een echte spring-in-’t-veld en met haar verleidelijke uitstraling en gezonde doses humor zult u zich direct bij haar op uw gemak voelen. Volgens haar is ieder persoon uniek en bijzonder en dat laat ze u zien en vooral graag merken.  

Isabella is een echte pleaser en ziet u graag genieten tijdens jullie date. Naast haar speelse kant heeft Isabella ook een serieuze kant. Ze vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en verdiept ze zich graag in spiritualiteit. Het maakt haar nieuwsgierig naar u en de wereld om haar heen. 

Een avondje uit, een weekendje weg, samen cultuur op doen of een romantische dinnerdate? Met Isabella wordt het gegarandeerd een onvergetelijke beleving. Zoekt u een spontane en speelse companion om de ultieme “Girlfriend Experience” te beleven? Kies dan voor Isabella.

Over mij:

Door mij in het spirituele verdiepen, ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar wat de wereld ons voor moois te bieden heeft. Ik ga graag op reis, maak het liefst leuke stedentripjes en geniet in elk land van de cultuur, helemaal in combinatie met een goed glas champagne. 

Met mijn open houding zal ik je meteen op je gemak laten voelen. Intimiteit is zeer belangrijk voor mij en ben er trots op je op allerlei niveaus te kunnen prikkelen, zowel mentaal als fysiek. Ik weet wat ik wil en neem dan ook graag de leiding. Als vrije geest, geniet met volle teugen van al het moois van het leven te bieden heeft, en dat werkt aanstekelijk!

Laat mij je de onbetwiste Girlfriend Experience bieden waarover je hebt gefantaseerd. Het motto is ‘Ga vol vertrouwen in de richting van je dromen, leef het leven dat je je hebt voorgesteld’. 

Liefs,

Isabella