Eslabelle over Hannah:

Hannah is een spannende, ondernemende en passievolle companion. Wanneer zij binnenkomt zult u direct betoverd worden door haar verleidelijke uitstraling. Zij is het type companion die u naar elke gelegenheid mee kunt nemen. Hannah is een zeer sensuele companion die u zult betoveren tijdens een romantische avond uit. Maar Hannah heeft ook een stoute kant die u zeker wilt ontdekken. U zult zich bij Hannah direct op uw gemak voelen, met haar kunt u alles bespreken, ze is namelijk ook zeer ruimdenkend. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met spiritualiteit, zelfontwikkeling en verdiept ze zich graag in de mensen om haar heen. Zij zal dan ook altijd een diepe connectie met u aangaan en het maximale uit jullie avond halen. Hannah staat vrijzinnig in het leven en vindt het dan ook belangrijk dat ze alles uit haar leven te halen, Hannah: ‘Ik wil het leven voelen en beleven’. Bent u op zoek naar een eigenzinnige, lieve en passievolle companion die u keer op keer weet te betoveren? Kies dan voor Hannah.

Over mij:

Routine is niet aan mij besteed en ik stort me graag in het avontuur. Graag omgeef ik mij met lieve en gepassioneerde mensen. Ik wil graag dat ze zich bij mij op hun gemak voelen. Ik zie iemand graag genieten, maar weet tegelijkertijd ook wat ik zelf fijn vind. Wanneer ik mij vrij voel, ben ik in mijn element. Heerlijk vind ik het om met een koffietje door de stad te wandelen, me afvragend wat de avond zal brengen… Neem jij me mee op avontuur? 

Esthetiek vind ik erg belangrijk, het is mooi te zien en te voelen wanneer ergens aandacht aan wordt besteed. Dit voer ik door in mijn hele leven. In mijn werk ben ik luisterend en in mijn zang kan ik mijn gevoel kwijt. Door aandacht te geven aan het erotische spel en sensualiteit worden genot en intimiteit des te intenser. Niks heerlijker dan samen genieten en lachen, spanning opbouwen en volledig kunnen overgeven aan gevoel en fantasie… Ons avontuur wacht op ons. 

Liefs,

Hannah