Eslabelle over Feline:

Chique en elegant, Feline is een dame die u meteen zult betoveren. Deze knappe blondine met prachtige lange benen en haar slanke figuur zullen zeker indruk op u maken. Feline is een levenslustige, lieve en romantische companion met een fijne dosis levenswijsheid. Wat u zult merken in haar karakter is: een eerlijke mening en een gezellige gesprekspartner. Ze is iemand die net als u, net dat ene beetje extra zoekt in het leven. 

Door haar speelse karakter met een stoute twist en haar ruimdenkende instelling, zal een date allesbehalve saai zijn! Feline is een dame die u op verschillende niveaus weet te prikkelen. Ze zal u elke date weer opnieuw verrassen en verleiden. Door haar nieuwsgierige en enthousiaste karakter kan ze enorm genieten van nieuwe dingen uitproberen. Ze is een companion die altijd alles uit het leven zult halen en intens kan genieten van elk moment.

Met haar kunt u uren praten en filosoferen over tal van onderwerpen. Feline is een companion die u met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen. Zij past zich snel en feilloos aan in nieuwe situaties. Een ding is zeker, u zult schitteren met Feline aan uw zijde. 

Over mij:

Voordat wij mogen gaan genieten van onze tijd samen wil ik je hierbij alvast een klein voorproefje over mij geven. Ik zou omschreven kunnen worden als lief en invoelend en als je me iets beter kent, met een stout randje. Ik houd niet van de sleur van het ‘normale’ leven en zoek dan ook avontuur en uitdaging in de vorm van reizen, sporten én op gebied van romantiek en erotiek. Ik wil ontdekken wat je denkt, waar je blij van wordt en welk, avontuur jij samen met mij wilt beleven. 

Ik hou van het buitenleven, maar des te meer kan ik daarom genieten van mezelf in een mooi jurkje aankleden om te verwennen én verwend te worden met bijvoorbeeld een diner en wandelingetje in een mooie stad, gevolgd door een lange avond vol interessante gesprekken en intieme belevenissen. 

Sensualiteit past me erg goed: het opgaan in elkaars verlangens en intens genieten van alles wat we horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Daarentegen kun je me ook verleiden door samen het avontuur aan te gaan. Samen op zoek gaan naar nieuwe dingen en ze samen ontdekken. Gevolgd door een fijn intiem samen zijn en eindigen met een gepassioneerde knuffel. Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting op een mooi plekje om er een onvergetelijke avond van te maken!

X Feline