Eslabelle over Demi:

Demi is een echte levensgenieter en vind het heerlijk om samen even te ontsnappen aan de realiteit. Door haar veelzijdigheid kunt u veel kanten met Demi op. Ze gaat graag op date met zowel heren als dames en is zeer ruimdenkend. Met Demi kunt u werkelijk al uw fantasieën bespreken, ze stapt graag samen met u in een nieuw avontuur. Ze vindt het dan ook heerlijk om zich op de juiste momenten even over te geven aan het avontuur en de verleiding en elkaar intiem te leren kennen. Door haar vrije geest zal ze uw verlangens als geen ander begrijpen en ze zonder twijfel tot leven kunnen brengen. 

Ze kan het enorm waarderen als mensen zichzelf zijn en samen met haar kunnen filosoferen over het leven. En de tijd nemen om een (h) echte connectie op te bouwen. Demi laat u eventjes helemaal ontsnappen aan alles wat u bekend is om samen een andere wereld binnen te treden vol verleiding, avontuur, erotiek en natuurlijk heel veel plezier. Zij is naar alle waarschijnlijkheid de diepzinnige, charmante en lieve companion waar u naar op zoek bent!  

Over mij: 

Een ben een mysterieuze dame heb ik me laten vertellen, sommige noemen het een “oude ziel”, een dromer die kan nadenken en praten over de dingen des levens, maar met een kinky kantje, een echte flirt zeggen ze wel eens. Ik kan lief en onschuldig zijn, ik hou ervan om je te verleiden, stap voor stap, te pleasen maar leer mij kennen and I am a mistress for man and women!

Je kan mij ook altijd verrassen, sta overal voor open en ik ben enorm gek van avontuurlijke dingen. Ik wil de wereld ontdekken, dingen waarvan ik het bestaan nog niet wist en het zou leuk zijn om het met jou te doen.

Wat ik trouwens echt belangrijk vind, is wederzijdse waardering en met kleine gebaren kan je mij echt jouw vriendin laten zijn, it’s that girlfriend experience you are looking for?

Een lekker muziekje, een lekker wijntje en leuke uitjes. Als ik iets leuk vind kan ik er vol enthousiasme en vrolijkheid in opgaan!

Van een goed restaurant tot lekker in de auto naar een spannende verrassing rijden, niet te veel plannen en we zien wel waar we uitkomen. Ik kan uren praten over het leven, filosofie, levensvisies, romantiek.… en waarschijnlijk verder…

Durf jij de stap te wagen? Dan zie ik je graag snel! 

Liefs, 

Demi