Mijn eerste date bij Eslabelle:


Was een avond om nooit te vergeten. Hij nam me mee naar een privé sauna met zoveel leuks om te doen! We begonnen eerst ontspannen te kletsen onder het genot van een glaasje wijn en brandend kaarslicht – we hadden meteen een klik met elkaar, wat een heerlijke man was hij. Ik vroeg hem wat hij graag samen zou willen doen die avond, waarop zijn verzoek kwam voor een lekkere massage, die ik met alle liefde heb gegeven. Vanuit de massage vloeide we zo door naar nog meer spannende dingen. Misschien wel té veel, want van die sauna is uiteindelijk nooit iets terecht gekomen.. Aan het eind vertelde hij me tot mijn blijdschap dat hij echt had genoten van mij en ik voelde me enorm gevleid toen hij me een week later weer wilde zien! Ik heb hem met veel plezier weer ontmoet..

Mijn seksuele voorkeuren:


Ik houd ervan om elkaar lekker lang op te winden en een beetje te spelen. Een knipoog, een verlangende blik, een spannende aanraking onder de tafel… en dan weer verder met ons interessante gesprek. Over alles kun je het met me hebben – vertel me dus alsjeblieft over je passies! Hebben we het zo gezellig gehad dat de kaarsjes bijna zijn uitgedoofd? Dan garandeer ik dat het vuur van binnen net pas goed begint te branden.. vol sensuele spanning gaan we met zijn tweeën (of drieën of vieren – had ik al gezegd dat meer zielen meer vreugd geven?) naar onze hotelkamer waar ik je nog meer plaag met een striptease of waar we ons in een warm, geurend bad laten glijden. Samen ontdekken we steeds meer over onze beide lichamen (met behulp van een blinddoek, speeltjes en nog meer leuks), totdat we elkaar niet meer kunnen weerstaan en vol overgave van elkaar genieten.

Op dit lichaamsdeel ben ik het meest trots!


Zelf ben ik het meest trots op mijn knappe kop (zowel letterlijk als figuurlijk)! Of jij het daarmee eens bent? Daar komen we maar op één manier achter.

Dit heb ik geleerd:


Mentaal en fysiek de moeite voor elkaar nemen is leuk en het absoluut waard! Als we goed de tijd nemen om elkaar te leren kennen op een date, is het zo veel heerlijker als we eenmaal intiem zijn samen…

Ik word helemaal wild van…


Iemand die open staat voor experimenteren op zijn tijd, die leidt en geleid kan worden, open staat voor een warme connectie en een slechte woordgrap op zijn tijd kan waarderen!

Wat staat er op jouw seks bucketlist?


Het is voor mij heerlijk om alleen met een dame of heer op date te gaan! Toch vind ik de gedachte van een date met een koppel nog het meest opwindend en oh zo interessant.. Wil je het extra spannend maken? Neem me (voor mijn eerste keer!) mee naar een erotisch feest of swingers club.
Een erotisch feestje bouwen met meerdere mensen vind ik dus geweldig, maar wat ik ook spannend vind, zijn mensen met fetisjen! Ik ben ervoor in om veel dingen uit te proberen – dus schroom niet! Zelf staat het volgen van een shibari cursus nog op mijn lijst, misschien wel samen met jou?

Ik droom weleens van:


Samen een ander land onveilig maken op een internationale boeking. Samen douchen na een lang dagje gezellig kletsend musea bezoeken, stoute dingen doen in de warme zee, een wandeltocht met je maken, voor een haardvuur genieten van elkaars lichaam terwijl de sneeuw buiten valt, noem het op en ik doe mee!

Ik geef mijn seksleven een 8!

Eslabelle
Average rating:  
 0 reviews