Ik ben Deena, inmiddels ben ik een kleine tijd werkzaam bij Eslabelle. Graag deel ik met jullie mijn bedgeheimen:

Mijn eerste date bij Eslabelle:  

Op mijn eerste date was er zeker sprake van gezonde spanning. Wel had ik er ontzettend veel zin in en wat was het een fantastische ervaring! Na een heerlijk diner, waar we elkaar wat beter leerden kennen, begon de seksuele spanning zich op te bouwen. Toen we uiteindelijk in bed belanden namen we ruim de tijd om elkaar te verwennen en tot een seksueel hoogtepunt te komen. Waarna we het uiteindelijk afsloten als een zeer positieve ervaring voor ons beiden. Ik had me geen betere eerste date kunnen wensen!  

Mijn seksuele voorkeuren:  

Mijn seksuele voorkeur gaat uit naar zowel vrouwen als mannen. Allebei kunnen ze enorm aantrekkelijk zijn, het ruige wilde van de man en de zoete zachtheid van de vrouw. Het wonderlijke gebeurt bij een koppeldate waar je van allebei kan genieten!  

Op dit lichaamsdeel ben ik het meest trots:  

Ik ben het meest trots op mijn lange en goed gevormde benen.  

Dit heb ik geleerd:  

Ik heb geleerd dat je door jezelf te zijn en oprechte interesse te hebben in de ander je een fijne connectie met iemand kan creëren in hele korte tijd. Dat je elkaar niet alleen fysiek kan plezieren maar ook intellectueel kan uitdagen en gevoelsmatig kan aanvullen.  

Ik word helemaal wild van… 

Je kunt mij gek maken met eindeloos teasen in bed en het verlangen steeds meer op te bouwen totdat je het bijna niet meer aankan! 

Wat straat er op jouw seks bucketlist?  

Graag zou ik ooit seksueel genot willen ervaren op grote hoogtes, lid worden van de “Mile High Club”.  

Ik droom weleens van:  

Een nacht lang alleen maar genieten van elkaars lichamen, eindeloos genot met verschillende standjes, afwisselende speeltjes en ontelbare ‘squirtende’ orgasmes tot de ochtendglorie!  

Ik geef mijn seksleven een 9