Ik ben Anne, midden 20, en ik werk sinds kort met veel plezier als High Class Escort bij Eslabelle. Mijn meest ondeugende bedgeheimen deel ik graag met jullie. 

Mijn eerste date bij Eslabelle:

Mijn eerste date begon met drankjes drinken in een bar, waarnaar we doorgingen naar een prachtig hotel. Op weg naar de bar had ik wel een klein kriebeltje in mijn buik. De spanning was echter direct weg zodra we aan de praat raakten. De sfeer was heel fijn en we konden samen lachen. Het is fijn om elkaar op een ontspannen manier, door samen iets te ondernemen, te leren kennen. Na een zeer geslaagde nacht, verliet ik het hotel met een brede lach op mijn gezicht. 

Mijn seksuele voorkeuren:

Voor mij is de seks het allerbest als ik een klik met iemand heb. Dit kan zowel met een man als met een vrouw. Variatie in mijn seksleven vindt ik het belangrijkst. Ik kan enorm genieten van intieme seks waarbij je elkaar diep in de ogen aankijkt. Echter vindt ik het ook leuk om af en toe de ondeugende randjes op te zoeken. 

Op dit lichaamsdeel ben ik het meest trots!

Op mijn zandloperfiguur: mooie borsten, mooie billen en een slanke taille. Perfect in verhouding! 

Dit heb ik geleerd:

Je weet bij een date van tevoren nooit wat je te wachten staat. Ik heb bij Eslabelle geleerd om me te laten verrassen en in het moment te leven. Ik hoor vaak terug dat het heerlijk is om mij zo puur te zien genieten. Zowel in, als buiten het bed!  

Ik word helemaal wild van….

Elkaar ontmoeten op een plek waar je geen seks kan hebben, terwijl je dit stiekem allebei heel graag wilt. Je praat met elkaar, er zijn stiekeme aanrakingen en flirterige opmerkingen, waarbij de seksuele spanning alsmaar opbouwt. Als we het echt niet meer uithouden, gaan we naar een plek waar we alleen kunnen zijn. Op deze plek kunnen we alle controle loslaten en hebben we de allerbeste seks ooit.  

Wat staat er op jouw seks bucketlist?

Op alle continenten seksuele ervaringen opdoen (ik weet dat Antarctica een beetje lastig gaat worden). 

Ik droom weleens van:

Een date met een koppel. De intieme sfeer van iemands relatie te mogen betreden lijkt mij heel bijzonder. Samen elkaar ontdekken, waarbij geen plekje op onze lichamen wordt overgeslagen tijdens deze ontdekkingstocht.

Ik geef mijn seksleven een 9!