Sinds kort werk ik bij Eslabelle. Ik maak allemaal leuke en spannende dingen mee en ik ben dan ook altijd in voor nieuwe spannende ervaringen. Graag neem ik jullie mee in mijn ‘bedgeheimen’.

Mijn eerste date:

Mijn eerste date vond ik heel spannend, ik had echter het geluk dat ik gelijk op duo-date mocht met een andere dame wat ik heel fijn vond. Naast dat het super gezellig is heb je ook even iemand die weet hoe spannend je het vind en waarmee je ervaringen kan delen wat ik super vond. Mijn eerste dat was ook echt heerlijk, we hebben eerst een hapje gegeten en daarna zijn we met zijn drieën naar een prive sauna gegaan dus er hing gelijk een hele ontspannen sfeer. Het werd echt een heerlijke avond waar ik nog erg blij op terugkijk!

Seksuele voorkeuren:

Ik vind het heel fijn om met mannen en vrouwen te vrijen. Met een man is het vaak wat harder en met een vrouw vaak wat tederder wat een hele leuke afwisseling is. Ik vind dates met koppels daarom ook heerlijk omdat je dan the best of both worlds hebt!

Lichaamsdeel meest trots:

Ik ben het meest trots op mijn billen, ze zijn mooi rond en ik krijg er vaker complimentjes over. Ik vind het daarom ook heerlijk om ze te accentueren met mooie lingerie.

Dit heb ik geleerd:

Als je dit werk gaat doen ben je meestal niet onzeker maar wat mij verbaasde is hoe goed het is voor mijn zelfvertrouwen! In het begin ben je nog wat zenuwachtig van beval ik iemand wel of vinden ze het wel leuk maar al mijn dates zijn super lief en complimenteus en vinden het alleen maar leuk als ik volledig mezelf ben. Na een date voel ik me altijd helemaal blij daardoor.

Ik word helemaal wild van:

Ik vind het idee dat iemand je misschien kan betrappen heel erg opwindend!

Wat staat er op je seks bucketlist:

Ik zou graag nog eens op een date gaan met alleen een vrouw, ik heb dit helaas nog nooit gedaan en ben heel benieuwd hoe het zou zijn.

Ik droom weleens van:

Een sexy man waaraan ik me helemaal moet overgeven. Ik vind het heel opwindend als een man dominanter is en precies weet wat hij moet doen om mij heerlijk te laten klaarkomen.

Ik geef mijn seksleven een 8.5