Vanaf 600 euro

Fijn gezelschap zonder intimiteit.

Uw plus one voor een geweldige avond naar keuze.

Bent u op zoek naar een companion voor enkel gezelschap? Dan is een ‘Companionship Only’ date echt wat voor u. Alle high-class escorts die Eslabelle vertegenwoordigen zijn elegant, intelligent en discreet wat hen uitermate geschikt maakt voor een ‘Companionship Only’ date. Wilt u naar een concert, naar de opera, een theatervoorstelling, (zakelijk) evenement of een andere gelegenheid? Bijna alle companions zijn beschikbaar voor boekingen waarbij zij u graag vergezellen. Indien u een companion wenst voor enkel gezelschap dan kunt u dit vooraf aan ons kenbaar maken. Wij zullen voor u de perfecte match maken! Voor een ‘Companionship Only’ date geldt een minimale boekingsduur van 3 uur met een uurtarief van 200 euro. 

Companionship Only date omzetten naar de Girlfriend Experience?

Veel van onze clientèle geven aan zo gecharmeerd te zijn van de companions van Eslabelle dat ze hun date willen omzetten, naar een date met intimiteit. Indien u dat wenst, kunt u contact opnemen met Eslabelle en wij zetten de date om naar een ‘Girlfriend Experience’. Tijdens de ‘Girlfriend Experience’ is het uiteraard wel mogelijk om de intimiteit op te zoeken met uw companion. 

Voorwaarden voor een Companionship Only date? 

Een ‘Companionship Only’ date is een date waar alleen gezelschap plaatsvindt. Hier zal dus geen intimiteit aan te pas komen. Het wordt uiteraard wel gewaardeerd als u hoffelijk bent door bijvoorbeeld een hand aan te bieden bij het uitstappen van een auto. Het is ook prima als u een arm om uw companion heen doet wanneer ze het bijvoorbeeld koud heeft. Maar de sfeer van een ‘Companionship Only’ date hoort altijd vergelijkbaar te zijn met de sfeer tussen vrienden of collega’s. 

 Informatie vooraf een companionship only date:

Waar kan ze mij komen bezoeken?

Onze companions komen altijd naar u toe. Dit kan zijn in een hotel (minimaal 4 sterren) of in uw eigen woning. Tijdens het maken van uw reservering kunt u bij Eslabelle aangeven waar de companion heen mag komen. TIP: Onze companions kunnen het erg waarderen als u hun favoriete drankje alvast klaar zet. 

Discretie:

Bij Eslabelle zorgen wij ervoor dat onze companions te allen tijde discreet arriveren en op tijd op de date aankomen. De aankomst evenals het vertrek van de companions zal altijd onopvallend zijn. Een echte companion van Eslabelle is altijd netjes en stijlvol gekleed. Zij draagt altijd exclusieve lingerie en zal zich kleden in een Little black dress (tot op de knie) met stay-ups, daarover heen zal zij een nette mantel dragen. Indien u liever wil dat zij zich casual kleedt, is dit uiteraard ook mogelijk. 

Vervoer/Reiskosten:

De reiskosten per companion bedragen € 0,50 per kilometer vanaf de woonplaats van de companion naar de door u gewenste bestemming. Deze zal door Eslabelle worden berekend op basis van de heen- en terugreis. Wilt u een boeking maken buiten Nederland? Neem dan contact met ons op. Het vervoer van uw companion zal worden geregeld door Eslabelle. 

Het einde van de avond:

Verlengen:

De tijd met onze companions vliegt voorbij! Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u de date met uw companion graag wil verlengen. De laatste 15 minuten voor het einde van jullie date belt Eslabelle uw companion op om aan te geven dat jullie date er bijna op zit. Willen jullie nog wat langer van elkaar genieten? Dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt aan uw companion doorgeven met hoeveel uur u de boeking zou willen verlengen. Zij zal dit met Eslabelle regelen en jullie kunnen nog wat langer van elkaar genieten. Houdt er alstublieft wel rekening mee dat de betaling voor de verlenging wel direct moet worden voldaan. 

Wanneer de date is afgelopen: 

Indien jullie besluiten om de date niet te verlengen zal uw compagnon zich klaarmaken voor vertrek en zal zij uiterst discreet ook weer vertrekken. 

TIP: Heeft u ook zo genoten van de date met uw companion? Stuur ons dan gerust een review. 

Voorbereiding/ Verzoeken:

Alle companions die Eslabelle vertegenwoordigen zijn altijd tot in de puntjes voorbereid. Zij hebben alle spullen bij zich die jullie nodig hebben. Denk aan: massageolie, glijmiddel en dergelijke. Zij nemen dit wel altijd voor de zekerheid mee. Het komt namelijk vaak voor dat u zo gecharmeerd bent van onze companions dat u misschien liever uw date omzet in een ‘Girlfriend Experience’.

Companionship Only